Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Somogyi J.C
|
| Titolo: |
Nutrition and Technology of Foods for Growing Humans : : Symposium of the International Union of Nutritional Sciences, the International Union of Food Science and Technology and the Institute for Nutrition Research of the Green Meadow Foundation, Rüschlikon-Zürich, October 1971: Proceedings / / editor, J.C. Somogyi
|
| Pubblicazione: | Basel : , : S. Karger, , 1973 |
| Edizione: | 1st ed. |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (VII + 288 pages) : : 51 figures, 90 tables |
| Disciplina: | 641.1/08 s |
| 641.1 | |
| Soggetto topico: | Nutrition |
| Biochemistry | |
| Cell Biology | |
| Metabolism | |
| Molecular Biology | |
| Pediatrics | |
| Physiology | |
| Preventive Medicine | |
| Social Medicine | |
| Persona (resp. second.): | SomogyiJohann Carl |
| Titolo autorizzato: | Nutrition and Technology of Foods for Growing Humans ![]() |
| ISBN: | 9783318035766 |
| 3318035769 | |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910157655603321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |