Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Todd Jessica E.
|
| Titolo: |
Where households get food in a typical week : findings from USDA's FoodAPS / / Jessica E. Todd ; Benjamin Scharadin
|
| Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2016 |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (6 unnumbered pages, 27 pages) : color illustrations |
| Soggetto topico: | Food preferences - United States |
| Grocery shopping - United States | |
| Household surveys - United States | |
| Consumers' preferences - United States | |
| Persona (resp. second.): | ScharadinBenjamin |
| Note generali: | Title from title screen (viewed Sept. 2, 2016). |
| "July 2016." | |
| Accompanied by summary report. | |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (page 26). |
| Altri titoli varianti: | Where households get food in a typical week |
| Titolo autorizzato: | Where households get food in a typical week ![]() |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910707416603321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |