Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | The soybean : botany, production and uses / / edited by Guriqbal Singh |
Pubblicazione: | Cambridge, MA, : CABI, 2010 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (506 p.) |
Disciplina: | 633.3/4 |
Soggetto topico: | Soybean |
Soybean processing plants | |
Soybean products | |
Altri autori: | SinghGuriqbal, agronomist |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Contents; About the Editor; Contributors; Preface; PART I: HISTORY AND IMPORTANCE; PART II: BOTANY, GENETICS AND PHYSIOLOGY; PART III: PRODUCTION; PART IV: PROTECTION; PART V: UTILIZATION; PART VI: MARKETING AND TRADE; Index |
Sommario/riassunto: | The soybean is a crop of global importance and is one of the most frequently cultivated crops worldwide. Soybean crops also play an important role in crop diversification and benefit other crops due to its addition of nitrogen to the soil during crop rotation. This book provides a coverage of the research on various aspects of this crop. |
Titolo autorizzato: | The soybean |
ISBN: | 1-282-66289-9 |
9786612662898 | |
1-84593-645-0 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910446329803321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |