Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Wolever Thomas M. S |
Titolo: | The glycaemic index [[electronic resource] ] : a physiological classification of dietary carbohydrate / / Thomas M.S. Wolever |
Pubblicazione: | Wallingford, UK ; ; Cambridge, MA, : CABI, c2006 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (237 p.) |
Disciplina: | 613.2/83 |
Soggetto topico: | Carbohydrates in human nutrition |
Carbohydrates - Metabolism | |
Glycemic index | |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (p. 184-222) and index. |
Nota di contenuto: | Historical introduction -- Determining the GI of food: methodological considerations -- The insulin response to carbohydrate foods: critical evaluation of the insulinaemic index -- Mechanisms by which different carbohydrates elicit different glycaemic -- Glycaemic index: application to mixed meals -- Measuring diet GI -- Glycaemic index and health -- Glycaemic index and disease -- Glycaemic index versus glycaemic load. |
Titolo autorizzato: | The glycaemic index |
ISBN: | 1-280-73591-0 |
9786610735914 | |
1-84593-052-5 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910446335503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |