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Autore: | Maresca, Paola |
Titolo: | Study of an Innovative Process for Food Stabilization by Means of High Hydrostatic Pressure : tesi di dottorato / Paola Maresca ; Supervisor Giovanna Ferrari ; Scientific Referees Giorgio Donsi, Massimo Poletto, Jean Marie Perrier-Cornet ; Coordinator Ernesto Reverchon |
Pubblicazione: | Salerno : Università di Salerno, 2004 |
Descrizione fisica: | XII, 170 p. : ill. ; 24 cm |
Persona (resp. second.): | Ferrari, Giovanna |
Dissertazione/Tesi: | Tesi di dottorato. University of Salerno. Department of Chemical and Food Engineering. PhD Course in Chemical Engineering (II Cycle - New Series), 2004 |
Titolo autorizzato: | Study of an Innovative Process for Food Stabilization by Means of High Hydrostatic Pressure |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 990007895880403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Collocazione: | 04 260-54 |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |