Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Hamrick Karen S.
|
| Titolo: |
Americans eating patterns and time spent on food : the 2014 Eating & Health Module data / / Karen S. Hamrick and Ket McClelland
|
| Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2016 |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (6 unnumbered pages, 45 pages) : color illustrations |
| Soggetto topico: | Food habits - United States |
| Time management - United States | |
| Nutrition - United States | |
| Consumer behavior - United States | |
| Health surveys - United States | |
| Nutrition surveys - United States | |
| Soggetto genere / forma: | Statistics. |
| Persona (resp. second.): | McClellandKet |
| Note generali: | Title from title screen (viewed Sept. 2, 2016). |
| "July 2016." | |
| Accompanied by summary report. | |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (page 20). |
| Altri titoli varianti: | Americans eating patterns and time spent on food |
| Titolo autorizzato: | Americans eating patterns and time spent on food ![]() |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910707415303321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |