Vai al contenuto principale della pagina

Agricultural and food biotechnologies of olea europaea and stone fruit



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Muzzalupo Innocenzo Visualizza persona
Titolo: Agricultural and food biotechnologies of olea europaea and stone fruit Visualizza cluster
Pubblicazione: Sharjah : , : Bentham Science Publishers, , 2014
©2014
Descrizione fisica: 1 online resource (401 p.)
Disciplina: 631.18
Soggetto topico: Farm produce - Marketing
Produce trade
Persona (resp. second.): MicaliSabrina
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: Title; EUL; Contents; Foreword; Preface; List of Contributor; Part I; Chapter 01; Chapter 02; Chapter 03; Part II; Chapter 04; Chapter 05; Chapter 06; Index
Sommario/riassunto: The reference presents detailed research on the olive (Olea europaea) and the stone fruit. This is a valuable reference for students, scientists, horticulturists and, in general, for anyone wishing to obtain knowledge and experience with olives and drupes to increase productivity.
Titolo autorizzato: Agricultural and food biotechnologies of olea europaea and stone fruit  Visualizza cluster
ISBN: 1-60805-993-6
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910787436903321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui