Vai al contenuto principale della pagina

Flavoring-related lung disease : information for healthcare providers



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Flavoring-related lung disease : information for healthcare providers Visualizza cluster
Pubblicazione: [Cincinnati, Ohio] : , : Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2012
Descrizione fisica: 1 online resource (2 unnumbered pages) : color illustrations
Soggetto topico: Diacetyl - Threshold limit values - United States
Flavoring essences industry - United States - Safety measures
Food industry and trade - United States - Safety measures
Lungs - Diseases - United States - Prevention
Note generali: "May 2012."
"Supercedes 2012-107."
Altri titoli varianti: Flavoring-related lung disease
Titolo autorizzato: Flavoring-related lung disease  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910713596103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui