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Autore: | Stewart Hayden |
Titolo: | The demand for food away from home : full-service or fast food? / / Hayden Stewart [and three others] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2004 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (1 unnumbered page, iii, 20 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Restaurants - United States |
Fast food restaurants - United States | |
Food consumption - United States | |
Food consumption forecasting - United States | |
Income - United States | |
Consumption (Economics) - United States | |
Consumption (Economics) | |
Fast food restaurants | |
Income | |
Restaurants | |
Soggetto geografico: | United States |
Note generali: | "January 2004"--Page i. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 16-17). |
Altri titoli varianti: | Demand for food away from home |
Titolo autorizzato: | The demand for food away from home |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910705805503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |