Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | New and improved processes for texturizing milk components ... annual report |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.], : U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service |
Descrizione fisica: | : HTML files |
Disciplina: | 338.1 |
Soggetto topico: | Dairy processing - United States |
Dairy products - United States | |
Whey products - United States | |
Dairy processing | |
Dairy products | |
Whey products | |
Soggetto geografico: | United States |
Soggetto genere / forma: | Periodicals. |
ISSN: | 1948-4895 |
Note generali: | Description based on first issue; title from title screen (viewed Feb. 19, 2009). |
Latest issue consulted: 2008. | |
Titolo autorizzato: | New and improved processes for texturizing milk components ... annual report |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Periodico |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910698665903321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |