Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Biotechnology of fruit and nut crops / / edited by Richard E. Litz |
Pubblicazione: | Wallingford, Oxfordshire, UK ; ; Cambridge, MA, : CABI Pub., c2005 |
Edizione: | 1st ed. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (748 p.) |
Disciplina: | 634/.043 |
Soggetto topico: | Fruit - Propagation |
Nuts - Propagation | |
Fruit - Biotechnology | |
Nuts - Biotechnology | |
Altri autori: | LitzRichard E |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | BIOTECHNOLOGY IN AGRICULTURE SERIES; Biotechnology in Agriculture No. 29 Biotechnology of Fruit and Nut Crops; Contents; Contributors; Preface; Dedication; Introduction; 1. Actinidiaceae; 2. Anacardiaceae; 3. Annonaceae; 4. Arecaceae; 5. Bromeliaceae; 6. Caricaceae; 7. Clusiaceae; 8. Ericaceae; 9. Fagaceae; 10. Juglandaceae; 11. Lauraceae; 12. Moraceae; 13. Musaceae; 14. Myrtaceae; 15. Oleaceae; 16. Oxalidaceae; 17. Passifloraceae; 18. Rosaceae; 19. Rutaceae; 20. Sapindaceae; 21. Sterculiaceae; Index |
Sommario/riassunto: | This book is a comprehensive reference work on the current status of biotechnology of the major temperate, subtropical and tropical fruit and nut crop species of the world. It is partly a replacement of Biotechnology of Perennial Fruit Crops (eds Hammerschlag and Litz, CABI. |
Titolo autorizzato: | Biotechnology of fruit and nut crops |
ISBN: | 1-280-86607-1 |
9786610866076 | |
0-85199-066-5 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910821629103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |