Vai al contenuto principale della pagina

Biotechnology of fruit and nut crops / / edited by Richard E. Litz



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Biotechnology of fruit and nut crops / / edited by Richard E. Litz Visualizza cluster
Pubblicazione: Wallingford, Oxfordshire, UK ; ; Cambridge, MA, : CABI Pub., c2005
Edizione: 1st ed.
Descrizione fisica: 1 online resource (748 p.)
Disciplina: 634/.043
Soggetto topico: Fruit - Propagation
Nuts - Propagation
Fruit - Biotechnology
Nuts - Biotechnology
Altri autori: LitzRichard E  
Note generali: Description based upon print version of record.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: BIOTECHNOLOGY IN AGRICULTURE SERIES; Biotechnology in Agriculture No. 29 Biotechnology of Fruit and Nut Crops; Contents; Contributors; Preface; Dedication; Introduction; 1. Actinidiaceae; 2. Anacardiaceae; 3. Annonaceae; 4. Arecaceae; 5. Bromeliaceae; 6. Caricaceae; 7. Clusiaceae; 8. Ericaceae; 9. Fagaceae; 10. Juglandaceae; 11. Lauraceae; 12. Moraceae; 13. Musaceae; 14. Myrtaceae; 15. Oleaceae; 16. Oxalidaceae; 17. Passifloraceae; 18. Rosaceae; 19. Rutaceae; 20. Sapindaceae; 21. Sterculiaceae; Index
Sommario/riassunto: This book is a comprehensive reference work on the current status of biotechnology of the major temperate, subtropical and tropical fruit and nut crop species of the world. It is partly a replacement of Biotechnology of Perennial Fruit Crops (eds Hammerschlag and Litz, CABI.
Titolo autorizzato: Biotechnology of fruit and nut crops  Visualizza cluster
ISBN: 1-280-86607-1
9786610866076
0-85199-066-5
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910821629103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Biotechnology in agriculture series ; ; 29.