Vai al contenuto principale della pagina

Barbecue : the history of an American institution / / Robert F. Moss



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Moss Robert F. <1970-> Visualizza persona
Titolo: Barbecue : the history of an American institution / / Robert F. Moss Visualizza cluster
Pubblicazione: Tuscaloosa : , : The University of Alabama Press, , [2020]
©2020
Edizione: Revised and expanded second edition.
Descrizione fisica: 1 online resource (313 pages) : illustrations
Disciplina: 641.760973
Soggetto topico: Barbecuing - United States
Barbecuing - United States - History
Soggetto geografico: United States
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: Barbecue in Colonial America -- "Republican Plenty": fourth of July and campaign barbecues -- The barbacue comes of age -- Barbecue and the Civil War -- Barbecue, reconstruction, and Jim Crow -- The rise of barbecue restaurants -- Barbecue finds the backyard -- The first golden age of barbecue -- The decline of American barbecue -- The rebirth of American barbecue.
Sommario/riassunto: "A revised and expanded second edition of the definitive history of an iconic American food, barbecue, from its historical origins to the present"--
Titolo autorizzato: Barbecue  Visualizza cluster
ISBN: 0-8173-9312-9
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910794323303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui