Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Food-borne diseases / / Arthur Gillard, book editor |
Pubblicazione: | Detroit, Mich. : , : Greenhaven Press, , 2011 |
Edizione: | First edition. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (153 pages) : color illustrations |
Disciplina: | 615.9/54 |
Soggetto topico: | Foodborne diseases |
Persona (resp. second.): | GillardArthur |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | ch 1. Understanding food-borne diseases -- ch 2. Controversies about food-borne diseases -- ch 3. Personal experiences with food-borne diseases. |
Sommario/riassunto: | Covers symptoms, causes and effects, treatments, cures and medical advances for food-borne diseases. |
Titolo autorizzato: | Food-borne diseases |
ISBN: | 0-7377-5936-4 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910132772303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |