Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Flavoring-related lung disease : information for healthcare providers |
Pubblicazione: | [Cincinnati, Ohio] : , : Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention, National Institute for Occupational Safety and Health, , 2012 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (2 unnumbered pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Diacetyl - Threshold limit values - United States |
Flavoring essences industry - United States - Safety measures | |
Food industry and trade - United States - Safety measures | |
Lungs - Diseases - United States - Prevention | |
Note generali: | "May 2012." |
"Supercedes 2012-107." | |
Altri titoli varianti: | Flavoring-related lung disease |
Titolo autorizzato: | Flavoring-related lung disease |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910713596103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |