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Titolo: | Approaches to establish thresholds for major food allergens and for gluten in food [[electronic resource] /] / prepared by the Threshold Working Group |
Pubblicazione: | [College Park, Md.?] : , : Center for Food Safety and Applied Nutrition, Food and Drug Administration, US Dept. of Health and Human Services, , [2006] |
Edizione: | Rev. |
Descrizione fisica: | 108 pages : digital, PDF file |
Soggetto topico: | Allergens - Standards - United States |
Food - Gluten content - Standards - United States | |
Food allergy - United States - Prevention | |
Celiac disease - United States - Prevention | |
Note generali: | Title from title screen (viewed May 25, 2006). |
"March 2006." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
Titolo autorizzato: | Approaches to establish thresholds for major food allergens and for gluten in food |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910698861203321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |