Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Hamrick Karen S. |
Titolo: | Americans eating patterns and time spent on food : the 2014 Eating & Health Module data / / Karen S. Hamrick and Ket McClelland |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2016 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (6 unnumbered pages, 45 pages) : color illustrations |
Soggetto topico: | Food habits - United States |
Time management - United States | |
Nutrition - United States | |
Consumer behavior - United States | |
Health surveys - United States | |
Nutrition surveys - United States | |
Soggetto genere / forma: | Statistics. |
Persona (resp. second.): | McClellandKet |
Note generali: | Title from title screen (viewed Sept. 2, 2016). |
"July 2016." | |
Accompanied by summary report. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (page 20). |
Altri titoli varianti: | Americans eating patterns and time spent on food |
Titolo autorizzato: | Americans eating patterns and time spent on food |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910707415303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |