Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Comparing the structure, size, and performance of local and mainstream food supply chains [[electronic resource] /] / Robert P. King ... [and others] |
Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : U.S. Dept. of Agriculture, Economic Research Service, , [2010] |
Descrizione fisica: | 1 online resource (v, 73 pages) : color illustrations, color map |
Soggetto topico: | Local foods - United States - Marketing |
Business logistics - United States | |
Food - United States - Marketing | |
Altri autori: | KingRobert P. <1950-> |
Note generali: | Title from title screen (viewed on July 11, 2012). |
"A report from the Economic Research Service." | |
"June 2010." | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 71-73). |
Titolo autorizzato: | Comparing the structure, size, and performance of local and mainstream food supply chains |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910701969403321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |