Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Carrera Mónica |
Titolo: | Proteomics and Food Analysis: Principles, Techniques, and Applications |
Pubblicazione: | Basel, Switzerland, : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2021 |
Descrizione fisica: | 1 electronic resource (112 p.) |
Soggetto topico: | Research & information: general |
Soggetto non controllato: | Proteomics |
Mass | |
spectrometry | |
Systems | |
biology | |
Food | |
Nutrition | |
quality | |
safety | |
bioactivity | |
Persona (resp. second.): | CarreraMónica |
Sommario/riassunto: | This book, Proteomics and Food Analysis: Principles, Techniques, and Applications, edited by Dr. Mónica Carrera and published by MDPI, is an excellent collection of a wide range of proteomics approaches applied in food analysis. |
Altri titoli varianti: | Proteomics and Food Analysis |
Titolo autorizzato: | Proteomics and Food Analysis: Principles, Techniques, and Applications |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910557700503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |