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Titolo: |
Breadmaking [[electronic resource] ] : improving quality / / edited by Stanley P. Cauvain
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Pubblicazione: | Philadelphia, Pa, : Woodhead Pub., 2012 |
Edizione: | 2nd ed. |
Descrizione fisica: | xxviii, 802 p. : ill |
Soggetto topico: | Bread |
Baking | |
Bread industry | |
Altri autori: |
CauvainStanley P
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Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | pt. 1. Wheat and flour quality -- pt. 2. Dough development and particular bread ingredients -- pt. 3. Bread sensory quality, shelf life and safety -- pt. 4. Particular bread products. |
Titolo autorizzato: | Breadmaking ![]() |
ISBN: | 0-85709-569-2 |
0-85709-060-7 | |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910794782103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |