Vai al contenuto principale della pagina

Does quality adjustment matter for technologically stable products? : an application to the CPI for food / / John S. Greenlees, Robert McClelland



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Greenlees John Shearer Visualizza persona
Titolo: Does quality adjustment matter for technologically stable products? : an application to the CPI for food / / John S. Greenlees, Robert McClelland Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : U.S. Department of Labor, Bureau of Labor Statistics, Office of Prices and Living Conditions, , 2011
Place of publication : , : Publisher, , 1900-
Descrizione fisica: 1 online resource (26 pages) : color illustration
Soggetto topico: Food prices - United States - Econometric models
Food - Quality - United States
Consumer price indexes - United States
Persona (resp. second.): McClellandRobert
Note generali: "January 2011."
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (pages 25-26).
Altri titoli varianti: Does quality adjustment matter for technologically stable products?
Titolo autorizzato: Does quality adjustment matter for technologically stable products  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910713492203321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui