Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Olsen Bertha F (Bertha Francis), <1903-> |
Titolo: | Canning in glass jars in school and institutional kitchens [[electronic resource] ] : fruits and other acid foods / / prepared by Bertha F. Olsen |
Pubblicazione: | Washington, D.C. : , : U.S. Dept. of Agriculture, Production and Marketing Administration, , 1951 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (28 pages) : illustrations |
Soggetto topico: | Canning and preserving - Equipment and supplies |
Glass fruit jars | |
Fruit - Preservation | |
Note generali: | Title from title screen (viewed on Dec. 28, 2011). |
Altri titoli varianti: | Canning in glass jars in school and institutional kitchens |
Titolo autorizzato: | Canning in glass jars in school and institutional kitchens |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910701398703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |