Vai al contenuto principale della pagina

Where households get food in a typical week : findings from USDA's FoodAPS / / Jessica E. Todd ; Benjamin Scharadin



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Todd Jessica E. Visualizza persona
Titolo: Where households get food in a typical week : findings from USDA's FoodAPS / / Jessica E. Todd ; Benjamin Scharadin Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.] : , : United States Department of Agriculture, Economic Research Service, , 2016
Descrizione fisica: 1 online resource (6 unnumbered pages, 27 pages) : color illustrations
Soggetto topico: Food preferences - United States
Grocery shopping - United States
Household surveys - United States
Consumers' preferences - United States
Persona (resp. second.): ScharadinBenjamin
Note generali: Title from title screen (viewed Sept. 2, 2016).
"July 2016."
Accompanied by summary report.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references (page 26).
Altri titoli varianti: Where households get food in a typical week
Titolo autorizzato: Where households get food in a typical week  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910707416603321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui