Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Tucker Gary |
Titolo: | Food preservation and biodeterioration / / Gary Tucker |
Pubblicazione: | Chichester, England : , : Wiley Blackwell, , 2016 |
©2016 | |
Edizione: | Second edition. |
Descrizione fisica: | 1 online resource (310 p.) |
Disciplina: | 664/.028 |
Soggetto topico: | Food - Preservation |
Food spoilage | |
Food - Microbiology | |
Altri autori: | TuckerGary |
Note generali: | Revised edition of: Food biodeterioration and preservation. 2007. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Nota di contenuto: | Control of biodeterioration in food -- Principles of HACCP : the importance of HACCP systems in food manufacturing -- Thermal processing -- Chilling -- Freezing -- Drying -- Modified atmosphere packaging (MAP) -- Preservatives -- Hurdle techniques -- Novel commercial preservation methods. |
Titolo autorizzato: | Food preservation and biodeterioration |
ISBN: | 1-78785-070-6 |
1-118-90464-8 | |
1-118-90463-X | |
1-118-90465-6 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910813469303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |