Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Global development of organic agriculture [[electronic resource] ] : challenges and prospects / / edited by Niels Halberg ... [et al.] |
Pubblicazione: | Wallingford, : CABI, c2006 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (391 p.) |
Disciplina: | 631.584 |
632.32 | |
Soggetto topico: | Organic farming |
Natural foods industry | |
Sustainable development - Environmental aspects | |
Altri autori: | HalbergNiels |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Sommario/riassunto: | Begins by outlining the history and science of bacteriology and gives an overview of the diversity and versatility of complex bacteria. This book then explains the characterization, identification and naming of complex bacteria, and explores how bacteria can cause disease, and how plants react to such disease. |
Titolo autorizzato: | Global development of organic agriculture |
ISBN: | 1-281-76553-8 |
9786611765538 | |
1-84593-079-7 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910784628803321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |