Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Richard Guy |
Titolo: | Une agronomie pour le XXIe siècle |
Pubblicazione: | éditions Quae, 2018 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (304) |
Soggetto topico: | Agronomy & crop production |
Soggetto non controllato: | Agriculture |
agronomy | |
biodiversity | |
water | |
pure water | |
environment | |
expertise | |
history | |
public policy | |
quality | |
research | |
Food Safety | |
ground | |
culture system | |
toxicology | |
Persona (resp. second.): | StengelPierre |
LemaireGilles | |
CellierPierre | |
ValceschiniEgizio | |
RichardGuy | |
Sommario/riassunto: | The challenge for agricultural systems today is to produce whilst drastically reducing greenhouse gas emissions, in limited agricultural spaces where the biodiversity, quality of resources, soils, water, air, etc. all have to be protected. This collective work, published to mark the twentieth anniversary of the creation of the Inra Environment and Agronomy Department, takes stock of progress made in this area. |
Titolo autorizzato: | Une agronomie pour le XXIe siècle |
ISBN: | 2-7592-2938-6 |
2-7592-2939-4 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Francese |
Record Nr.: | 9910372820303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |