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Autore: | Steinberg Ellen FitzSimmons <1948-> |
Titolo: | From the Jewish heartland [[electronic resource] ] : two centuries of Midwest foodways / / Ellen F. Steinberg, Jack H. Prost |
Pubblicazione: | Urbana, : University of Illinois Press, c2011 |
Descrizione fisica: | x, 207 p. : ill |
Disciplina: | 641.5/676 |
Soggetto topico: | Jewish cooking |
Jews - Food - Middle West | |
Jews - Middle West - Social life and customs | |
Soggetto genere / forma: | Electronic books. |
Altri autori: | ProstJack |
Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | The early Jewish presence in the Middle West -- Midwest city life : the Sephardim and the German-Jews -- Eastern European Jews in the cities -- Jews in small towns, on the farms, and in-between -- How to cook -- When to cook -- And when not to bother -- Trends in the heartland. |
Sommario/riassunto: | An overview of historic Jewish foodways throughout the Midwest, with many examples of recipes brought to the Midwest by Jewish immigrants. |
Titolo autorizzato: | From the Jewish heartland |
ISBN: | 1-283-13566-3 |
9786613135667 | |
0-252-09315-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910457483303321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |