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From the Jewish heartland [[electronic resource] ] : two centuries of Midwest foodways / / Ellen F. Steinberg, Jack H. Prost



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Autore: Steinberg Ellen FitzSimmons <1948-> Visualizza persona
Titolo: From the Jewish heartland [[electronic resource] ] : two centuries of Midwest foodways / / Ellen F. Steinberg, Jack H. Prost Visualizza cluster
Pubblicazione: Urbana, : University of Illinois Press, c2011
Descrizione fisica: x, 207 p. : ill
Disciplina: 641.5/676
Soggetto topico: Jewish cooking
Jews - Food - Middle West
Jews - Middle West - Social life and customs
Soggetto genere / forma: Electronic books.
Altri autori: ProstJack  
Note generali: Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: The early Jewish presence in the Middle West -- Midwest city life : the Sephardim and the German-Jews -- Eastern European Jews in the cities -- Jews in small towns, on the farms, and in-between -- How to cook -- When to cook -- And when not to bother -- Trends in the heartland.
Sommario/riassunto: An overview of historic Jewish foodways throughout the Midwest, with many examples of recipes brought to the Midwest by Jewish immigrants.
Titolo autorizzato: From the Jewish heartland  Visualizza cluster
ISBN: 1-283-13566-3
9786613135667
0-252-09315-1
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910457483303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Heartland foodways.