Vai al contenuto principale della pagina

Food-borne diseases / / Arthur Gillard, book editor



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Food-borne diseases / / Arthur Gillard, book editor Visualizza cluster
Pubblicazione: Detroit, Mich. : , : Greenhaven Press, , 2011
Edizione: First edition.
Descrizione fisica: 1 online resource (153 pages) : color illustrations
Disciplina: 615.9/54
Soggetto topico: Foodborne diseases
Persona (resp. second.): GillardArthur
Note generali: Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: ch 1. Understanding food-borne diseases -- ch 2. Controversies about food-borne diseases -- ch 3. Personal experiences with food-borne diseases.
Sommario/riassunto: Covers symptoms, causes and effects, treatments, cures and medical advances for food-borne diseases.
Titolo autorizzato: Food-borne diseases  Visualizza cluster
ISBN: 0-7377-5936-4
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910132772303321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Perspectives on diseases and disorders.