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Autore: | MARESCA, Paola |
Titolo: | Study of an innovative process for food stabilization by means of high hydrostatic pressure / Paola Maresca ; Giovanna Ferrari, Giorgio Donsì, Massimo Poletto, Jean Marie Perrier-Cornet, Ernesto Reverchon |
Pubblicazione: | Baronissi : CUES, 2004 |
Descrizione fisica: | XII, 170 p. ; 24 cm |
Disciplina: | 664.028 |
Soggetto topico: | Alimenti - Conservazione |
Persona (resp. second.): | FERRARI, Giovanna |
DONSÌ, Giorgio | |
POLETTO, Massimo | |
PERRIER-CORNET, Jean Marie | |
REVERCHON, Ernesto | |
Note generali: | In testa al front.: University of Salerno, Department of Chemical and Food Engeneering, PhD Course in Chemical Engeneering (II Cycle-New Series) |
Tesi di dottorato di ricerca in Ingegneria Chimica | |
Titolo autorizzato: | Study of an Innovative Process for Food Stabilization by Means of High Hydrostatic Pressure |
ISBN: | 88-8703-69-3 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 990003067870203316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Collocazione: | 664.028 MAR |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |
Biblioteca: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |