|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
Record Nr. |
UNISA990003067870203316 |
|
|
Autore |
MARESCA, Paola |
|
|
Titolo |
Study of an innovative process for food stabilization by means of high hydrostatic pressure / Paola Maresca ; Giovanna Ferrari, Giorgio Donsì, Massimo Poletto, Jean Marie Perrier-Cornet, Ernesto Reverchon |
|
|
|
|
|
|
|
Pubbl/distr/stampa |
|
|
|
|
|
|
ISBN |
|
|
|
|
|
|
Descrizione fisica |
|
|
|
|
|
|
Disciplina |
|
|
|
|
|
|
Soggetti |
|
|
|
|
|
|
Collocazione |
|
|
|
|
|
|
Lingua di pubblicazione |
|
|
|
|
|
|
Formato |
Materiale a stampa |
|
|
|
|
|
Livello bibliografico |
Monografia |
|
|
|
|
|
Note generali |
|
In testa al front.: University of Salerno, Department of Chemical and Food Engeneering, PhD Course in Chemical Engeneering (II Cycle-New Series) |
Tesi di dottorato di ricerca in Ingegneria Chimica |
|
|
|
|
|
|
|
| |