Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Eat for life [[electronic resource] ] : the Food and Nutrition Board's guide to reducing your risk of chronic disease / / Catherine E. Woteki and Paul R. Thomas, editors ; Committee on Diet and Health, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, National Academy of Sciences |
Pubblicazione: | Washington, D.C., : National Academy Press, 1992 |
Descrizione fisica: | vii, 179 p. : ill |
Disciplina: | 613.2 |
Soggetto topico: | Nutrition |
Chronic diseases - Prevention | |
Altri autori: | WotekiCatherine E ThomasPaul R. <1953-> |
Note generali: | Based on: Diet and health / Committee on Diet and Health, Food and Nutrition Board, Committee on Life Sciences, National Research Council. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Titolo autorizzato: | Eat for life |
ISBN: | 1-280-21449-X |
9786610214495 | |
0-309-56428-X | |
0-585-00190-1 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910828098503321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |