Vai al contenuto principale della pagina

Let's talk about ham en Espagnõl [[electronic resource]]



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Let's talk about ham en Espagnõl [[electronic resource]] Visualizza cluster
Pubblicazione: [Washington, D.C.?] : , : [U.S. Dept. of Agriculture, Food Safety and Inspection Service], , [2011]
Descrizione fisica: 1 streaming video file (2 min., 26 sec.) : digital, WMV file (1595 Kbps), sound, color
Soggetto topico: Cooking (Ham) - Safety measures
Holiday cooking - Safety measures
Food handling - Safety measures
Food contamination - Prevention
Foodborne diseases - Prevention
Soggetto genere / forma: Educational films.
Altri autori: AlonsoMaribel  
Note generali: Title from USDA Food Safety and Inspection Service Video News Releases home page (viewed Dec. 20, 2011).
"Apr 2011"--Videos home page.
Open-captioned.
Sommario/riassunto: Provides instruction on handling and cooking fully-cooked and fresh, raw ham. Covers safe storage and thawing temperatures and times, including for leftovers, and handwashing and cleaning techniques.
Altri titoli varianti: Hablemos de cómo manejar y preparar adecuadamente un jamón
Titolo autorizzato: Let's talk about ham en Espagnõl  Visualizza cluster
Formato: Videoregistrazioni
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Spagnolo
Record Nr.: 9910701212103321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui