Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | Handbook of pineapple technology : production, postharvest science, processing and nutrition / / edited by Dr. Maria G. Lobo, Dr. Robert E. Paull |
Pubblicazione: | Chichester, England : , : Wiley Blackwell, , 2017 |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (274 pages) : illustrations (some color), graphs, tables |
Disciplina: | 338.1/74774 |
Soggetto topico: | Pineapple |
Pineapple industry | |
Persona (resp. second.): | LoboMaria G (Maria Gloria) |
PaullRobert E. | |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
Nota di contenuto: | Overview of pineapple -- Pineapple breeding and production -- Biology and postharvest -- Pests, diseases and weeds -- Pineapple harvesting and postharvest -- Packaging technologies -- Canned, frozen and dried -- Pineapple juice and concentrates -- Fresh-cut pineapple -- Innovative processing technologies -- Value added processing -- Composition and nutrition -- Functional properties. |
Titolo autorizzato: | Handbook of pineapple technology |
ISBN: | 1-118-96737-2 |
1-118-96736-4 | |
1-118-96735-6 | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910155257003321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |