top

  Info

  • Utilizzare la checkbox di selezione a fianco di ciascun documento per attivare le funzionalità di stampa, invio email, download nei formati disponibili del (i) record.

  Info

  • Utilizzare questo link per rimuovere la selezione effettuata.
Buzuku dhe gjuha e tij
Buzuku dhe gjuha e tij
Autore Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë
Pubbl/distr/stampa Tiranë : Akademia e Shkencave, 2005
Descrizione fisica 456 p. ; 21 cm
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
ISBN 9994377396
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991002084599707536
Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë  
Tiranë : Akademia e Shkencave, 2005
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Demitizimi dhe Standardizimi i Onomastikës së Kosovës / Begzad Baliu
Demitizimi dhe Standardizimi i Onomastikës së Kosovës / Begzad Baliu
Autore Baliu, Begzad
Pubbl/distr/stampa Tiranë : Argeta-LMG, 2006
Descrizione fisica 118 p. ; 21 cm
Disciplina 929.97
949.65
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
Onomastica - Kosovo
Toponomastica - Kosovo
ISBN 999433056X
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991003310749707536
Baliu, Begzad  
Tiranë : Argeta-LMG, 2006
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Dëshmi parabuzukjane të fjalës shqipe / Dhimitër S. Shuteriqi
Dëshmi parabuzukjane të fjalës shqipe / Dhimitër S. Shuteriqi
Autore Shuteriqi, Dhimitër S.
Pubbl/distr/stampa Tiranë : Akademia e Shkencave e Shqipërisë, 2010
Descrizione fisica 239 p. ; 20 cm
Soggetto topico Lingua albanese - Lessiclogia - Dizionari
Lingua albanese - Storia
ISBN 9789995610395
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991001664789707536
Shuteriqi, Dhimitër S.  
Tiranë : Akademia e Shkencave e Shqipërisë, 2010
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Fjalor dhe Shprehje të "Kanunit të Skanderbegut" : të Mons. Frano Illisë / Fran Luli
Fjalor dhe Shprehje të "Kanunit të Skanderbegut" : të Mons. Frano Illisë / Fran Luli
Autore Luli, Fran
Pubbl/distr/stampa Shkodër : Camaj-Pipa, 2005
Descrizione fisica 105 p. ; 23 cm
Collana Biblioteka Shkodra
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
ISBN 9994334387
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991003281819707536
Luli, Fran  
Shkodër : Camaj-Pipa, 2005
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Fraktalet e shqipes : Rrëgjimi i gjeometrive të standardit / Ardian Vehbiu
Fraktalet e shqipes : Rrëgjimi i gjeometrive të standardit / Ardian Vehbiu
Autore Vehbiu, Ardian
Pubbl/distr/stampa Tiranë : Çabej, c2007
Descrizione fisica 209 p. ; 21 cm
Collana Excipere ; v. 13
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
ISBN 9789992733899
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991003759239707536
Vehbiu, Ardian  
Tiranë : Çabej, c2007
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Frang Bardhi : 400-vjetori i lindjes : punime nga sesioni shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 23 nëntor 2006 / [Shefkije Islamaj ... et al.]
Frang Bardhi : 400-vjetori i lindjes : punime nga sesioni shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 23 nëntor 2006 / [Shefkije Islamaj ... et al.]
Pubbl/distr/stampa Prishtinë : Instituti Albanologjik i Prishtinës, 2007
Descrizione fisica 288 p. : ill. ; 20 cm
Altri autori (Persone) Islamaj, Shefkijeauthor
Altri autori (Enti) Instituti Albanologjik i Prishtinës
Soggetto (Persona) Bardhi, Frang Congressi
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
Lessicografia - Albania
Storiografia - Albania
ISBN 9789951411479
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991000236549707536
Prishtinë : Instituti Albanologjik i Prishtinës, 2007
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Gjuha e Luigj Gurakuqit dhe konceptet e tij giuhesore e stilistike
Gjuha e Luigj Gurakuqit dhe konceptet e tij giuhesore e stilistike
Autore Gjocaj, Zenun
Pubbl/distr/stampa Prishtine : Shtepia Botuese, 2001
Descrizione fisica 280 p. ; 20 cm
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991001292529707536
Gjocaj, Zenun  
Prishtine : Shtepia Botuese, 2001
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Gjuha shqipe në bunker? : sprovë / Mehmet Elezi
Gjuha shqipe në bunker? : sprovë / Mehmet Elezi
Autore Elezi, Mehmet
Pubbl/distr/stampa Tiranë : Gjergj Fishta, 2005
Descrizione fisica 155 p. ; 21 cm
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
ISBN 9994367811
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991002102879707536
Elezi, Mehmet  
Tiranë : Gjergj Fishta, 2005
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Gjuhë standarde dhe histori identitetesh / Rexhep Ismajli
Gjuhë standarde dhe histori identitetesh / Rexhep Ismajli
Autore Ismajli, Rexhep
Pubbl/distr/stampa Tiranë : Akademia e Shkencave, 2005
Descrizione fisica viii, 491 p. : ill. ; 24 cm
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
ISBN 9994373307
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991002103589707536
Ismajli, Rexhep  
Tiranë : Akademia e Shkencave, 2005
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Histori e gjuhes se shkruar shqipe / Artan Haxhi, Tefe Topalli
Histori e gjuhes se shkruar shqipe / Artan Haxhi, Tefe Topalli
Autore Topalli, Tefe
Pubbl/distr/stampa Shkoder : Isufi, c1999
Descrizione fisica 260 p. ; 21 cm.
Altri autori (Persone) Haxhi, Artanauthor
Soggetto topico Lingua albanese - Storia
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-991003138699707536
Topalli, Tefe  
Shkoder : Isufi, c1999
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui