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Titolo: | The compleat cook [[electronic resource] ] : expertly prescribing the most ready wayes, whether Italian, Spanish or French, for dressing of flesh and fish, ordering of sauces, or making of pastry |
Pubblicazione: | London, : printed by J. Winter, for Nath. Brooke, at the Angel in Gresham-College, 1668 |
Descrizione fisica: | 123, [7] p |
Soggetto topico: | Recipes |
Cookery, English | |
Cookery, Italian | |
Cookery, Spanish | |
Persona (resp. second.): | W. M |
Note generali: | Attributed by Wing to W.M. |
The words "Italian, Spanish, or French," are enclosed by left bracket on title page. | |
Includes index. | |
Reproduction of original in the Folger Shakespeare Library. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0055 |
Titolo autorizzato: | The compleat cook |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996397685703316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |