Vai al contenuto principale della pagina
Autore: | Robinson Jancis |
Titolo: | The 24-hour wine expert / / Jancis Robinson |
Pubblicazione: | New York : , : Abrams Image, , 2016 |
Descrizione fisica: | 1 online resource (112 pages) : illustrations |
Disciplina: | 641.2/2 |
Soggetto topico: | Wine and wine making |
Wine districts | |
Note generali: | "Red, white, rosé, fizzy, screwcap v cork, wine myths, overpriced wines, matching food and wine, decanting, the tasting ritual, by the most respected wine critic in the world"--Cover. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (page 112). |
Titolo autorizzato: | The 24-hour wine expert |
ISBN: | 1-61312-957-2 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910164912103321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |