Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Broadhurst Martin G
|
| Titolo: |
New polymers for encapsulation of nutraceutical compounds / / edited by Jorge Carlos Ruiz Ruiz, Maira Rubi Segura Campos
|
| Pubblicazione: | Chichester, England : , : Wiley, , 2017 |
| ©2017 | |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (352 pages) : illustrations, tables |
| Disciplina: | 572/.33 |
| Soggetto topico: | Functional foods |
| Microencapsulation - Technological innovations | |
| Polymers | |
| Nutrition - Technological innovations | |
| Persona (resp. second.): | RuizJosé M (José María) |
| Segura-CamposMaira Rubi | |
| Note generali: | 1975. |
| Contributed record: Metadata reviewed, not verified. Some fields updated by batch processes. | |
| Title from PDF title page. | |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index. |
| Titolo autorizzato: | New polymers for encapsulation of nutraceutical compounds ![]() |
| ISBN: | 1-119-22769-0 |
| 1-119-22881-6 | |
| 1-119-22762-3 | |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910155255303321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |