Vai al contenuto principale della pagina
| Titolo: |
Nanotechnology in food products : workshop summary / / Leslie Pray and Ann Yaktine, rapporteurs ; Food Forum ; Food and Nutrition Board ; Insitute of Medicine of the National Academies
|
| Pubblicazione: | Washington, : National Academies Press, c2009 |
| Edizione: | 1st ed. |
| Descrizione fisica: | ix, 136 p. : ill |
| Disciplina: | 338.4/766 |
| Soggetto topico: | Food - Analysis |
| Food - Composition | |
| Nanotechnology - Health aspects | |
| Altri autori: |
PrayLeslie A
YaktineAnn L
|
| Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references. |
| Nota di contenuto: | Introduction -- Application of nanotechnology to food products -- Safety and efficacy of nanomaterials in food products -- Educating and informing consumers about applications of nanotechnology to food products. |
| Titolo autorizzato: | Nanotechnology in food products ![]() |
| ISBN: | 0-309-14700-X |
| 1-282-43719-4 | |
| 9786612437199 | |
| 0-309-13773-X | |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910953141703321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |