Vai al contenuto principale della pagina

Meat-eating & human evolution / / edited by Craig B. Stanford & Henry T. Bunn



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Titolo: Meat-eating & human evolution / / edited by Craig B. Stanford & Henry T. Bunn Visualizza cluster
Pubblicazione: Oxford ; ; New York, : Oxford University Press, 2001
Edizione: 1st ed.
Descrizione fisica: 1 online resource (383 pages)
Disciplina: 599.938
Soggetto topico: Fossil hominids
Human evolution
Meat - History
Prehistoric peoples - Food
Altri autori: BunnHenry Thomas  
StanfordCraig B <1956-> (Craig Britton)  
Note generali: Previously issued in print: 2001.
Nota di bibliografia: Includes bibliographical references and index.
Nota di contenuto: Contents; Contributors; Introduction; I. Meat-Eating and the Fossil Record; II. Living Nonhuman Analogs for Meat-Eating; III. Modern Human Foragers; IV. Theoretical Considerations; Conclusions: Research Trajectories on Hominid Meat-Eating; Index
Sommario/riassunto: When, why and how early humans began to eat meat are fundamental, unresolved questions in the study of human origins.
Titolo autorizzato: Meat-eating & human evolution  Visualizza cluster
ISBN: 0-19-771462-5
1-280-83322-X
0-19-535129-0
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 9910817285703321
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Serie: Human evolution series.