Vai al contenuto principale della pagina
Titolo: | From famine to fast food : nutrition, diet, and concepts of health around the world / / Ken Albala, editor |
Pubblicazione: | Santa Barbara, Calif. : , : Greenwood, , 2014 |
New York : , : Bloomsbury Publishing (US), , 2023 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (xix, 293 pages) : illustrations |
Disciplina: | 363.803 |
Soggetto topico: | Diet |
Nutrition - Evaluation | |
World health | |
Altri autori: | AlbalaKen <1964-> |
Note generali: | Description based upon print version of record. |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Africa -- Middle East -- Americas -- Asia and Oceania -- Europe -- Other. |
Sommario/riassunto: | The foods eaten by a nation''s population play a key role in shaping the health of that society. This book presents country-specific information on how diet, food security, and concepts of health critically impact the well-being of the world''s population. |
Titolo autorizzato: | From famine to fast food |
ISBN: | 9798400654466 |
9798216087625 | |
9781785399039 | |
1785399039 | |
9781610697439 | |
161069743X | |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910815165203321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |