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Autore: | Kelly Casey Ryan |
Titolo: | Food television and otherness in the age of globalization / / Casey Ryan Kelly |
Pubblicazione: | Lanham : , : Lexington Books, , [2017] |
©2017 | |
Descrizione fisica: | 1 online resource (163 pages) |
Disciplina: | 791.45/6564 |
Soggetto topico: | Food on television |
Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references and index. |
Nota di contenuto: | Introduction: Eating the empire -- The neocolonial palate: bizarre foods with Andrew Zimmern -- Exoticizing poverty: bizarre foods America -- From the plantation to the prairie: the pioneer woman -- America, the abundant: man vs. food and diners, drive-ins, and dives -- Going native: Anthony Bourdain and no reservations. |
Titolo autorizzato: | Food television and otherness in the age of globalization |
ISBN: | 1-4985-4445-2 |
Formato: | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 9910162794703321 |
Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |