Vai al contenuto principale della pagina
| Autore: |
Gibson Glenn R
|
| Titolo: |
Food Science and Technology Bulletin: Functional Foods Volume 4
|
| Pubblicazione: | [Place of publication not identified], : IFIS Publishing, 2008 |
| Descrizione fisica: | 108 p ; 11.000x08.250 in |
| Disciplina: | 613.2 |
| Soggetto topico: | Engineering - Food Science and Technology |
| Note generali: | Bibliographic Level Mode of Issuance: Monograph |
| Sommario/riassunto: | Food Science and Technology Bulletin: Functional Foods is an online minireview journal that delivers concise and relevant peer-reviewed minireviews of developments in selected areas of functional foods. Newly published minireviews are compiled to form an annual printed volume. |
| Titolo autorizzato: | Food Science and Technology Bulletin: Functional Foods Volume 4 ![]() |
| ISBN: | 1-281-72111-5 |
| 9786611721114 | |
| 1-60119-617-2 | |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9911006812503321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |