Vai al contenuto principale della pagina
| Titolo: |
Comparing the structure, size, and performance of local and mainstream food supply chains [[electronic resource] /] / Robert P. King ... [and others]
|
| Pubblicazione: | [Washington, D.C.] : , : U.S. Dept. of Agriculture, Economic Research Service, , [2010] |
| Descrizione fisica: | 1 online resource (v, 73 pages) : color illustrations, color map |
| Soggetto topico: | Local foods - United States - Marketing |
| Business logistics - United States | |
| Food - United States - Marketing | |
| Altri autori: |
KingRobert P. <1950->
|
| Note generali: | Title from title screen (viewed on July 11, 2012). |
| "A report from the Economic Research Service." | |
| "June 2010." | |
| Nota di bibliografia: | Includes bibliographical references (pages 71-73). |
| Titolo autorizzato: | Comparing the structure, size, and performance of local and mainstream food supply chains ![]() |
| Formato: | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione: | Inglese |
| Record Nr.: | 9910701969403321 |
| Lo trovi qui: | Univ. Federico II |
| Opac: | Controlla la disponibilità qui |