Vai al contenuto principale della pagina
Autore: |
Colmenero de Ledesma Antonio
![]() |
Titolo: |
A curious treatise of the nature and quality of chocolate. VVritten in Spanish by Antonio Colmenero, doctor in physicke and chirurgery. And put into English by Don Diego de Vades-forte [[electronic resource]]
![]() |
Pubblicazione: | Imprinted at London, : By I. Okes, dwelling in Little St. Bartholomewes, 1640 |
Descrizione fisica: | [6], 21, [1] p |
Soggetto topico: | Chocolate |
Altri autori: |
WadsworthJames <1604-1656?>
![]() |
Note generali: | Don Diego de Vades-forte = James Wadsworth. |
A translation of: Curioso tratado de la naturaleza y calidad del chocolate. | |
Running title reads: A curious treatise of chocolate. | |
Reproduction of the original in the British Library. | |
Sommario/riassunto: | eebo-0018 |
Titolo autorizzato: | A curious treatise of the nature and quality of chocolate. VVritten in Spanish by Antonio Colmenero, doctor in physicke and chirurgery. And put into English by Don Diego de Vades-forte ![]() |
Formato: | Materiale a stampa ![]() |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione: | Inglese |
Record Nr.: | 996391972903316 |
Lo trovi qui: | Univ. di Salerno |
Opac: | Controlla la disponibilità qui |