top

  Info

  • Utilizzare la checkbox di selezione a fianco di ciascun documento per attivare le funzionalità di stampa, invio email, download nei formati disponibili del (i) record.

  Info

  • Utilizzare questo link per rimuovere la selezione effettuata.
Andrra e pretashit / Anton Harapi
Andrra e pretashit / Anton Harapi
Autore HARAPI, Anton
Pubbl/distr/stampa Prishtinë, : Shpresa, : Faik Konica, 2003
Descrizione fisica 209 p. ; 21 cm.
Disciplina 891.991(Letteratura albanese)
ISBN 99-514-0622-10
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNIOR-UON0251689
HARAPI, Anton  
Prishtinë, : Shpresa, : Faik Konica, 2003
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Arti i poezisë / Zejnullah Rrahmani
Arti i poezisë / Zejnullah Rrahmani
Autore RRAHMANI, Zejnullah
Pubbl/distr/stampa Prishtinë, : Faik Konica, 2001
Descrizione fisica 284 p. ; 21 cm.
Disciplina 801(Letteratura. Filosofia e teoria)
Soggetto topico POETICA
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNIOR-UON0251686
RRAHMANI, Zejnullah  
Prishtinë, : Faik Konica, 2001
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Bioletra : Një teori e shkrimit dhe e leximit / Sabri Hamiti
Bioletra : Një teori e shkrimit dhe e leximit / Sabri Hamiti
Autore HAMITI, Sabri
Pubbl/distr/stampa Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Descrizione fisica 148 p. ; 20 cm.
Disciplina 891.991(Letteratura albanese)
Soggetto topico LETTERATURA ALBANESE
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNIOR-UON0251682
HAMITI, Sabri  
Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Diskurset e ideve në prozën e Kadaresë / Gëzim Aliu
Diskurset e ideve në prozën e Kadaresë / Gëzim Aliu
Autore Aliu, Gëzim
Pubbl/distr/stampa Prishtinë : Faik Konica, 2007
Descrizione fisica 177 p. ; 21 cm
Soggetto (Persona) Kadare, Ismail Critica ed interpretazione
ISBN 9789951061629
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-b13830648
Aliu, Gëzim  
Prishtinë : Faik Konica, 2007
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
Dituritë për mësonjëtoret të para Gjithësia ; Mësime ; Katër stinët ; Iliadhë e Omirit ; Letërkëmbimi / Naim Frashëri
Dituritë për mësonjëtoret të para Gjithësia ; Mësime ; Katër stinët ; Iliadhë e Omirit ; Letërkëmbimi / Naim Frashëri
Autore FRASHERI, Naim H.
Pubbl/distr/stampa Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Descrizione fisica 359 p. ; 20 cm.
Disciplina 891.991(Letteratura albanese)
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNIOR-UON0252877
FRASHERI, Naim H.  
Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Dramatika : Juda Makabe, Odisea, Ifigenija N'Aulli, Shqiptari i Gjytetnuem, Shqiptarja e Qytetnueme, Jerina ase Mbretnesha e Luleve, Barit e Betlemit, Sh'Francesku i Asizit, Sh. Luigji Gonzaga, Hajrija
Dramatika : Juda Makabe, Odisea, Ifigenija N'Aulli, Shqiptari i Gjytetnuem, Shqiptarja e Qytetnueme, Jerina ase Mbretnesha e Luleve, Barit e Betlemit, Sh'Francesku i Asizit, Sh. Luigji Gonzaga, Hajrija
Autore Fishta, Gjergj
Pubbl/distr/stampa Prishtine : Faik Konica, 2000
Descrizione fisica 272 p. ; 21 cm
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-b1334190x
Fishta, Gjergj  
Prishtine : Faik Konica, 2000
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui
E Këndimit çunavet këndonjëtoreja Histori e përgjithëshme për mësonjëtoret të para ; Histori e Shqipërisë / Naim Frashëri
E Këndimit çunavet këndonjëtoreja Histori e përgjithëshme për mësonjëtoret të para ; Histori e Shqipërisë / Naim Frashëri
Autore FRASHERI, Naim H.
Pubbl/distr/stampa Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Descrizione fisica 239 p. ; 20 cm.
Disciplina 891.991(Letteratura albanese)
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNIOR-UON0252876
FRASHERI, Naim H.  
Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Endërrime Bagëti e bujqësija ; Dëshir'e vërtetë e Shqipëtarëvet ; Luletë e verësë ; Dashuria ; Versha për mësonjëtoret e para ; Parajsa dhe fjala fluturake ; Sqipëria ; Pellazgët - Shqipëtarët / Naim Frasheri
Endërrime Bagëti e bujqësija ; Dëshir'e vërtetë e Shqipëtarëvet ; Luletë e verësë ; Dashuria ; Versha për mësonjëtoret e para ; Parajsa dhe fjala fluturake ; Sqipëria ; Pellazgët - Shqipëtarët / Naim Frasheri
Autore FRASHERI, Naim H.
Pubbl/distr/stampa Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Descrizione fisica 398 p. ; 20 cm.
Disciplina 891.991(Letteratura albanese)
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNIOR-UON0252275
FRASHERI, Naim H.  
Prishtinë, : Faik Konica, 2000
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Gjuhësia e tekstit / Hasan Mujaj
Gjuhësia e tekstit / Hasan Mujaj
Autore MUJAJ, Hasan
Pubbl/distr/stampa Prishtinë, : Faik Konica, 2004
Descrizione fisica 258 p. ; 20 cm.
ISBN 99-510-6090-0
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNIOR-UON0289397
MUJAJ, Hasan  
Prishtinë, : Faik Konica, 2004
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. L'Orientale
Opac: Controlla la disponibilità qui
Gjuhësia e Tekstit
Gjuhësia e Tekstit
Autore Mujaj, Hasan
Pubbl/distr/stampa Prishtinë : Faik Konica, 2004
Descrizione fisica 258 p. ; 19 cm
Disciplina 410
Soggetto topico Linguistica
ISBN 9951060900
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione alb
Record Nr. UNISALENTO-b13824740
Mujaj, Hasan  
Prishtinë : Faik Konica, 2004
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui