Food frying : chemistry, biochemistry and safety / / Alam Zeb, University of Malakand, Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan
| Food frying : chemistry, biochemistry and safety / / Alam Zeb, University of Malakand, Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan |
| Autore | Zeb Alam <1979-> |
| Edizione | [1st edition] |
| Pubbl/distr/stampa | Hoboken, New Jersey ; ; Chichester, West Sussex, England : , : Wiley, , 2019 |
| Descrizione fisica | 1 online resource (496 pages) |
| Disciplina | 641.77 |
| Soggetto topico |
Fried food
Food - Analysis Biochemistry - Industrial applications Frying - Safety measures |
| Soggetto genere / forma | Electronic books. |
| ISBN |
1-119-46841-8
1-119-46839-6 1-119-46848-5 |
| Formato | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione | eng |
| Record Nr. | UNINA-9910467740703321 |
Zeb Alam <1979->
|
||
| Hoboken, New Jersey ; ; Chichester, West Sussex, England : , : Wiley, , 2019 | ||
| Lo trovi qui: Univ. Federico II | ||
| ||
Food frying : chemistry, biochemistry and safety / / Alam Zeb
| Food frying : chemistry, biochemistry and safety / / Alam Zeb |
| Autore | Zeb Alam <1979-> |
| Edizione | [First edition] |
| Pubbl/distr/stampa | Hoboken, New Jersey ; ; Chichester, West Sussex, England : , : Wiley, , 2019 |
| Descrizione fisica | 1 online resource (xxiii, 469 pages) |
| Disciplina | 641.77 |
| Collana | THEi Wiley ebooks. |
| Soggetto topico |
Fried food
Food - Analysis Biochemistry - Industrial applications Frying - Safety measures |
| ISBN |
1-119-46841-8
1-119-46839-6 1-119-46848-5 |
| Formato | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione | eng |
| Record Nr. | UNINA-9910531531003321 |
Zeb Alam <1979->
|
||
| Hoboken, New Jersey ; ; Chichester, West Sussex, England : , : Wiley, , 2019 | ||
| Lo trovi qui: Univ. Federico II | ||
| ||
Phenolic antioxidants in foods : chemistry, biochemistry & analysis / / Alam Zeb
| Phenolic antioxidants in foods : chemistry, biochemistry & analysis / / Alam Zeb |
| Autore | Zeb Alam <1979-> |
| Pubbl/distr/stampa | Cham, Switzerland : , : Springer, , [2021] |
| Descrizione fisica | 1 online resource (561 pages) |
| Disciplina | 664 |
| Soggetto topico |
Food - Composition
Antioxidants Química dels aliments |
| Soggetto genere / forma | Llibres electrònics |
| ISBN | 3-030-74768-9 |
| Formato | Materiale a stampa |
| Livello bibliografico | Monografia |
| Lingua di pubblicazione | eng |
| Record Nr. | UNINA-9910503008103321 |
Zeb Alam <1979->
|
||
| Cham, Switzerland : , : Springer, , [2021] | ||
| Lo trovi qui: Univ. Federico II | ||
| ||