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Potato Staple Food Processing Technology / / by Taihua Mu, Hongnan Sun, Xingli Liu
Potato Staple Food Processing Technology / / by Taihua Mu, Hongnan Sun, Xingli Liu
Autore Mu Taihua
Edizione [1st ed. 2017.]
Pubbl/distr/stampa Singapore : , : Springer Singapore : , : Imprint : Springer, , 2017
Descrizione fisica 1 online resource (VIII, 92 p. 34 illus., 26 illus. in color.)
Disciplina 664.80521
Collana SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition
Soggetto topico Biochemistry
Food—Biotechnology
Biomedical engineering
Biochemistry, general
Food Science
Biomedical Engineering/Biotechnology
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Nota di contenuto Background and Introduction -- Types of potato staple food: A brief description -- Tailored flour for potato staple foods -- Processing technology of potato staple foods -- Factors affecting the quality of potato staple foods -- Improving the nutritional value of potato staple foods -- Modern trends and innovation -- Conclusion.
Record Nr. UNINA-9910155545803321
Mu Taihua  
Singapore : , : Springer Singapore : , : Imprint : Springer, , 2017
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Sweet potato processing technology / / Taihua Mu [and three others]
Sweet potato processing technology / / Taihua Mu [and three others]
Autore Mu Taihua
Pubbl/distr/stampa London, England : , : Academic Press, , 2017
Descrizione fisica 1 online resource (430 pages) : illustrations
Disciplina 635.22
Soggetto topico Sweet potatoes - Processing
ISBN 0-12-812937-9
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Record Nr. UNINA-9910583345003321
Mu Taihua  
London, England : , : Academic Press, , 2017
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui