top

  Info

  • Utilizzare la checkbox di selezione a fianco di ciascun documento per attivare le funzionalità di stampa, invio email, download nei formati disponibili del (i) record.

  Info

  • Utilizzare questo link per rimuovere la selezione effettuata.
Gender and aesthetics : an introduction / / Carolyn Korsmeyer
Gender and aesthetics : an introduction / / Carolyn Korsmeyer
Autore Korsmeyer Carolyn
Pubbl/distr/stampa New York : , : Routledge, , 2004
Descrizione fisica 1 online resource (208 p.)
Disciplina 700/.1/03082
Collana Understanding feminist philosophy
Soggetto topico Feminism and art
Women in art
Feminist theory
Arts - Philosophy
Féminisme et art
Femmes dans l'art
Théorie féministe
Arts - Philosophie
Soggetto genere / forma Electronic books.
ISBN 1-299-14020-3
0-415-26658-0
1-134-50047-5
1-280-02534-4
0-203-64663-0
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Nota di contenuto Book Cover; Title; Contents; List of illustrations; Acknowledgments; Introduction; Artists and art: a brief history of concepts; Aesthetic pleasures; Amateurs and professionals; Deep gender: taste and food; What is art? (Art is what?); Difficult pleasures: sublimity and disgust; Notes; Bibliography; Index;
Record Nr. UNINA-9910451170603321
Korsmeyer Carolyn  
New York : , : Routledge, , 2004
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Gender and aesthetics : an introduction / / Carolyn Korsmeyer
Gender and aesthetics : an introduction / / Carolyn Korsmeyer
Autore Korsmeyer Carolyn
Pubbl/distr/stampa New York : , : Routledge, , 2004
Descrizione fisica 1 online resource (208 p.)
Disciplina 700/.1/03082
Collana Understanding feminist philosophy
Soggetto topico Feminism and art
Women in art
Feminist theory
Arts - Philosophy
Féminisme et art
Femmes dans l'art
Théorie féministe
Arts - Philosophie
ISBN 1-134-50046-7
1-299-14020-3
0-415-26658-0
1-134-50047-5
1-280-02534-4
0-203-64663-0
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Nota di contenuto Book Cover; Title; Contents; List of illustrations; Acknowledgments; Introduction; Artists and art: a brief history of concepts; Aesthetic pleasures; Amateurs and professionals; Deep gender: taste and food; What is art? (Art is what?); Difficult pleasures: sublimity and disgust; Notes; Bibliography; Index;
Record Nr. UNINA-9910783865003321
Korsmeyer Carolyn  
New York : , : Routledge, , 2004
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Gender and aesthetics : an introduction / / Carolyn Korsmeyer
Gender and aesthetics : an introduction / / Carolyn Korsmeyer
Autore Korsmeyer Carolyn
Edizione [1st ed.]
Pubbl/distr/stampa New York, : Routledge, 2004
Descrizione fisica 1 online resource (208 p.)
Disciplina 700/.1/03082
Collana Understanding feminist philosophy
Soggetto topico Feminism and art
Women in art
Feminist theory
Arts - Philosophy
Feminisme et art
Femmes dans l'art
Theorie feministe
Arts - Philosophie
ISBN 1-134-50046-7
1-299-14020-3
0-415-26658-0
1-134-50047-5
1-280-02534-4
0-203-64663-0
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Nota di contenuto Book Cover; Title; Contents; List of illustrations; Acknowledgments; Introduction; Artists and art: a brief history of concepts; Aesthetic pleasures; Amateurs and professionals; Deep gender: taste and food; What is art? (Art is what?); Difficult pleasures: sublimity and disgust; Notes; Bibliography; Index;
Record Nr. UNINA-9910807337303321
Korsmeyer Carolyn  
New York, : Routledge, 2004
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Making sense of taste : food & philosophy / / Carolyn Korsmeyer
Making sense of taste : food & philosophy / / Carolyn Korsmeyer
Autore Korsmeyer Carolyn
Pubbl/distr/stampa Ithaca, New York : , : Cornell University Press, , 2002
Descrizione fisica 1 online resource (247 p.)
Disciplina 664/.07
Soggetto topico Food
Philosophy
Food - Sensory evaluation
Soggetto genere / forma Electronic books.
ISBN 0-8014-7132-X
1-322-52312-6
0-8014-7133-8
Classificazione CC 8200
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Nota di contenuto Front matter -- Contents -- Illustrations -- Acknowledgments -- Introduction -- CHAPTER 1. The Hierarchy of the Senses -- CHAPTER 2. Philosophies of Taste: Aesthetic and N anesthetic Senses -- CHAPTER 3. The Science of Taste -- CHAPTER 4. The Meaning of Taste and the Taste of Meaning -- CHAPTER 5. The Visual Appetite: Representing Taste and Food -- CHAPTER 6. Narratives Of Eating -- Index
Record Nr. UNINA-9910464967403321
Korsmeyer Carolyn  
Ithaca, New York : , : Cornell University Press, , 2002
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Making sense of taste : food & philosophy / / Carolyn Korsmeyer
Making sense of taste : food & philosophy / / Carolyn Korsmeyer
Autore Korsmeyer Carolyn
Pubbl/distr/stampa Ithaca, New York : , : Cornell University Press, , 2002
Descrizione fisica 1 online resource (247 p.)
Disciplina 664/.07
Soggetto topico Food
Philosophy
Food - Sensory evaluation
ISBN 0-8014-7132-X
1-322-52312-6
0-8014-7133-8
Classificazione CC 8200
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Nota di contenuto Front matter -- Contents -- Illustrations -- Acknowledgments -- Introduction -- CHAPTER 1. The Hierarchy of the Senses -- CHAPTER 2. Philosophies of Taste: Aesthetic and N anesthetic Senses -- CHAPTER 3. The Science of Taste -- CHAPTER 4. The Meaning of Taste and the Taste of Meaning -- CHAPTER 5. The Visual Appetite: Representing Taste and Food -- CHAPTER 6. Narratives Of Eating -- Index
Record Nr. UNINA-9910786762103321
Korsmeyer Carolyn  
Ithaca, New York : , : Cornell University Press, , 2002
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui
Making sense of taste : food & philosophy / / Carolyn Korsmeyer
Making sense of taste : food & philosophy / / Carolyn Korsmeyer
Autore Korsmeyer Carolyn
Pubbl/distr/stampa Ithaca, New York : , : Cornell University Press, , 2002
Descrizione fisica 1 online resource (247 p.)
Disciplina 664/.07
Soggetto topico Food
Philosophy
Food - Sensory evaluation
ISBN 0-8014-7132-X
1-322-52312-6
0-8014-7133-8
Classificazione CC 8200
Formato Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione eng
Nota di contenuto Front matter -- Contents -- Illustrations -- Acknowledgments -- Introduction -- CHAPTER 1. The Hierarchy of the Senses -- CHAPTER 2. Philosophies of Taste: Aesthetic and N anesthetic Senses -- CHAPTER 3. The Science of Taste -- CHAPTER 4. The Meaning of Taste and the Taste of Meaning -- CHAPTER 5. The Visual Appetite: Representing Taste and Food -- CHAPTER 6. Narratives Of Eating -- Index
Record Nr. UNINA-9910818040403321
Korsmeyer Carolyn  
Ithaca, New York : , : Cornell University Press, , 2002
Materiale a stampa
Lo trovi qui: Univ. Federico II
Opac: Controlla la disponibilità qui