Microbiology and technology of fermented foods / / Robert W Hutkins, University of Nebraska, USA |
Autore | Hutkins Robert W (Robert Wayne) |
Edizione | [Second edition.] |
Pubbl/distr/stampa | Hoboken, NJ : , : IFT Press : , : Wiley : , : Blackwell, , 2019 |
Descrizione fisica | 1 online resource (618 pages) |
Disciplina | 664/.024 |
Collana | IFT Press series |
Soggetto topico |
Fermented foods
Fermented foods - Microbiology Fermentation |
Soggetto genere / forma | Electronic books. |
ISBN | 1-119-02756-X |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Introduction to fermented foods -- Microorganisms -- Metabolism and physiology -- Starter cultures -- Cultured dairy products -- Cheese -- Fermented meats -- Fermented vegetables -- Bread -- Beer -- Wine -- Vinegar -- Distilled spirits -- Fermented foods from the Far East -- Cocoa, coffee, and cereal fermentations. |
Record Nr. | UNINA-9910466611903321 |
Hutkins Robert W (Robert Wayne) | ||
Hoboken, NJ : , : IFT Press : , : Wiley : , : Blackwell, , 2019 | ||
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Microbiology and technology of fermented foods / / Robert W Hutkins, University of Nebraska, USA |
Autore | Hutkins Robert W (Robert Wayne) |
Edizione | [Second edition.] |
Pubbl/distr/stampa | Hoboken, NJ : , : IFT Press : , : Wiley : , : Blackwell, , 2019 |
Descrizione fisica | 1 online resource (618 pages) |
Disciplina | 664/.024 |
Collana | IFT Press series |
Soggetto topico |
Fermented foods
Fermented foods - Microbiology Fermentation |
ISBN | 1-119-02756-X |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Introduction to fermented foods -- Microorganisms -- Metabolism and physiology -- Starter cultures -- Cultured dairy products -- Cheese -- Fermented meats -- Fermented vegetables -- Bread -- Beer -- Wine -- Vinegar -- Distilled spirits -- Fermented foods from the Far East -- Cocoa, coffee, and cereal fermentations. |
Record Nr. | UNINA-9910793135003321 |
Hutkins Robert W (Robert Wayne) | ||
Hoboken, NJ : , : IFT Press : , : Wiley : , : Blackwell, , 2019 | ||
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Microbiology and technology of fermented foods / / Robert W Hutkins, University of Nebraska, USA |
Autore | Hutkins Robert W (Robert Wayne) |
Edizione | [Second edition.] |
Pubbl/distr/stampa | Hoboken, NJ : , : IFT Press : , : Wiley : , : Blackwell, , 2019 |
Descrizione fisica | 1 online resource (618 pages) |
Disciplina | 664/.024 |
Collana | IFT Press series |
Soggetto topico |
Fermented foods
Fermented foods - Microbiology Fermentation |
ISBN | 1-119-02756-X |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Introduction to fermented foods -- Microorganisms -- Metabolism and physiology -- Starter cultures -- Cultured dairy products -- Cheese -- Fermented meats -- Fermented vegetables -- Bread -- Beer -- Wine -- Vinegar -- Distilled spirits -- Fermented foods from the Far East -- Cocoa, coffee, and cereal fermentations. |
Record Nr. | UNINA-9910821390003321 |
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Hoboken, NJ : , : IFT Press : , : Wiley : , : Blackwell, , 2019 | ||
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Microbiology and technology of fermented foods [[electronic resource] /] / Robert W. Hutkins |
Autore | Hutkins Robert W (Robert Wayne) |
Edizione | [1st ed.] |
Pubbl/distr/stampa | [Chicago, Ill.?], : IFT Press |
Descrizione fisica | 1 online resource (488 p.) |
Disciplina | 664/.024 |
Collana | IFT Press series |
Soggetto topico |
Fermented foods
Fermented foods - Microbiology |
ISBN |
1-281-76660-7
9786611766603 0-470-27751-3 0-470-27624-X |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Introduction -- Microorganisms and metabolism -- Starter cultures -- Cultured dairy products -- Cheese -- Meat fermentation -- Fermented vegetables -- Bread fermentation -- Beer fermentation -- Wine fermentation -- Vinegar fermentation -- Fermentation of foods in the orient. |
Record Nr. | UNINA-9910144449203321 |
Hutkins Robert W (Robert Wayne) | ||
[Chicago, Ill.?], : IFT Press | ||
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Microbiology and technology of fermented foods / / Robert W. Hutkins |
Autore | Hutkins Robert W (Robert Wayne) |
Edizione | [1st ed.] |
Pubbl/distr/stampa | [Chicago, Ill.?], : IFT Press |
Descrizione fisica | 1 online resource (488 p.) |
Disciplina | 664/.024 |
Collana | IFT Press series |
Soggetto topico |
Fermented foods
Fermented foods - Microbiology |
ISBN |
1-281-76660-7
9786611766603 0-470-27751-3 0-470-27624-X |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Introduction -- Microorganisms and metabolism -- Starter cultures -- Cultured dairy products -- Cheese -- Meat fermentation -- Fermented vegetables -- Bread fermentation -- Beer fermentation -- Wine fermentation -- Vinegar fermentation -- Fermentation of foods in the orient. |
Record Nr. | UNINA-9910821259703321 |
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[Chicago, Ill.?], : IFT Press | ||
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Microbiology and technology of fermented foods / / Robert W. Hutkins |
Autore | Hutkins Robert W (Robert Wayne) |
Edizione | [1st ed.] |
Pubbl/distr/stampa | [Chicago, Ill.?], : IFT Press |
Descrizione fisica | 1 online resource (488 p.) |
Disciplina | 664/.024 |
Collana | IFT Press series |
Soggetto topico |
Fermented foods
Fermented foods - Microbiology |
ISBN |
1-281-76660-7
9786611766603 0-470-27751-3 0-470-27624-X |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Introduction -- Microorganisms and metabolism -- Starter cultures -- Cultured dairy products -- Cheese -- Meat fermentation -- Fermented vegetables -- Bread fermentation -- Beer fermentation -- Wine fermentation -- Vinegar fermentation -- Fermentation of foods in the orient. |
Record Nr. | UNISA-996209694403316 |
Hutkins Robert W (Robert Wayne) | ||
[Chicago, Ill.?], : IFT Press | ||
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