Wine flavour chemistry [[electronic resource] /] / Ronald J. Clarke, Jokie Bakker |
Autore | Clarke R. J (Ronald James) |
Pubbl/distr/stampa | Oxford, UK ; ; Ames, Iowa, : Blackwell Pub., c2004 |
Descrizione fisica | 1 online resource (340 p.) |
Disciplina |
663.2
663/.2 |
Altri autori (Persone) | BakkerJokie |
Soggetto topico |
Wine - Flavor and odor
Wine - Chemistry |
Soggetto genere / forma | Electronic books. |
ISBN |
1-280-23763-5
9786610237630 0-470-79491-7 0-470-99559-9 1-4051-5004-1 |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Title; Contents; Preface; Chapter 1 Introduction; Chapter 2 Grape Varieties and Growing Regions; Chapter 3 Basic Taste and Stimulant Components; Chapter 4 Volatile Components; Chapter 5 Wine Tasting Procedures and Overall Wine Flavour; Chapter 6 Sherry and Port; Chapter 7 Formation Pathways in Vinification; Appendix I; Appendix II; Index; |
Record Nr. | UNINA-9910143286203321 |
Clarke R. J (Ronald James) | ||
Oxford, UK ; ; Ames, Iowa, : Blackwell Pub., c2004 | ||
Materiale a stampa | ||
Lo trovi qui: Univ. Federico II | ||
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Wine flavour chemistry [[electronic resource] /] / Ronald J. Clarke, Jokie Bakker |
Autore | Clarke R. J (Ronald James) |
Pubbl/distr/stampa | Oxford, UK ; ; Ames, Iowa, : Blackwell Pub., c2004 |
Descrizione fisica | 1 online resource (340 p.) |
Disciplina |
663.2
663/.2 |
Altri autori (Persone) | BakkerJokie |
Soggetto topico |
Wine - Flavor and odor
Wine - Chemistry |
ISBN |
1-280-23763-5
9786610237630 0-470-79491-7 0-470-99559-9 1-4051-5004-1 |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Title; Contents; Preface; Chapter 1 Introduction; Chapter 2 Grape Varieties and Growing Regions; Chapter 3 Basic Taste and Stimulant Components; Chapter 4 Volatile Components; Chapter 5 Wine Tasting Procedures and Overall Wine Flavour; Chapter 6 Sherry and Port; Chapter 7 Formation Pathways in Vinification; Appendix I; Appendix II; Index; |
Record Nr. | UNISA-996211212703316 |
Clarke R. J (Ronald James) | ||
Oxford, UK ; ; Ames, Iowa, : Blackwell Pub., c2004 | ||
Materiale a stampa | ||
Lo trovi qui: Univ. di Salerno | ||
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Wine flavour chemistry [[electronic resource] /] / Ronald J. Clarke, Jokie Bakker |
Autore | Clarke R. J (Ronald James) |
Pubbl/distr/stampa | Oxford, UK ; ; Ames, Iowa, : Blackwell Pub., c2004 |
Descrizione fisica | 1 online resource (340 p.) |
Disciplina |
663.2
663/.2 |
Altri autori (Persone) | BakkerJokie |
Soggetto topico |
Wine - Flavor and odor
Wine - Chemistry |
ISBN |
1-280-23763-5
9786610237630 0-470-79491-7 0-470-99559-9 1-4051-5004-1 |
Formato | Materiale a stampa |
Livello bibliografico | Monografia |
Lingua di pubblicazione | eng |
Nota di contenuto | Title; Contents; Preface; Chapter 1 Introduction; Chapter 2 Grape Varieties and Growing Regions; Chapter 3 Basic Taste and Stimulant Components; Chapter 4 Volatile Components; Chapter 5 Wine Tasting Procedures and Overall Wine Flavour; Chapter 6 Sherry and Port; Chapter 7 Formation Pathways in Vinification; Appendix I; Appendix II; Index; |
Record Nr. | UNINA-9910877782203321 |
Clarke R. J (Ronald James) | ||
Oxford, UK ; ; Ames, Iowa, : Blackwell Pub., c2004 | ||
Materiale a stampa | ||
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