Vai al contenuto principale della pagina

A curious treatise of the nature and quality of chocolate. VVritten in Spanish by Antonio Colmenero, doctor in physicke and chirurgery. And put into English by Don Diego de Vades-forte [[electronic resource]]



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Colmenero de Ledesma Antonio Visualizza persona
Titolo: A curious treatise of the nature and quality of chocolate. VVritten in Spanish by Antonio Colmenero, doctor in physicke and chirurgery. And put into English by Don Diego de Vades-forte [[electronic resource]] Visualizza cluster
Pubblicazione: Imprinted at London, : By I. Okes, dwelling in Little St. Bartholomewes, 1640
Descrizione fisica: [6], 21, [1] p
Soggetto topico: Chocolate
Altri autori: WadsworthJames <1604-1656?>  
Note generali: Don Diego de Vades-forte = James Wadsworth.
A translation of: Curioso tratado de la naturaleza y calidad del chocolate.
Running title reads: A curious treatise of chocolate.
Reproduction of the original in the British Library.
Sommario/riassunto: eebo-0018
Titolo autorizzato: A curious treatise of the nature and quality of chocolate. VVritten in Spanish by Antonio Colmenero, doctor in physicke and chirurgery. And put into English by Don Diego de Vades-forte  Visualizza cluster
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 996391972903316
Lo trovi qui: Univ. di Salerno
Opac: Controlla la disponibilità qui